Livrare și retur
Meniu
Coșul Dumnavoastră

Livrare și retur

Pentru a solicita un retur/ schimb de produs, vă rugăm să completați formularul de retur.


Expedierea pachetului dumneavoastră

     Comenzile se pot trimite online sau telefonic la 0759471358 intre orele 10-18, de luni pana vineri. In cazul in care trimiteti comanda online, daca ati parcus toti pasi corect, veti primi automat un e-mail prin care se confirma inregistarea comenzii Dvs.. Termenul de livrare estimat este de 1 - 2 zile lucratoare.

     In cazul in care unul sau mai multe produse nu se mai pot expedia, din motive independente de vointa noastra, va vom trimite un e-mail de anulare a comenzii.

     Daca ati trimis comanda online si nu ati primit e-mailul de confirmare, sau a trecut o zi lucratoare si nu ati primit e-mailul cu confirmarea inegistrarii comenzii inseamna ca nu ati parcurs corect toti pasii pentru plasarea comenzii online si comanda nu a ajuns la noi. In acest caz va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0759471358. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile ale caror informatii sunt incomplete.

     Relatiile contractuale iau nastere la inregistrarea unei persoane fizice si/sau juridice ca membru sau la plasarea de catre client a unei comenzi pe site-ul mastershoes.ro si numai dupa confirmarea comenzii de catre vanzator, fiecare comanda generand o relatie contractuala distincta de cele anterioare si/sau viitoare.

     S.C. TIVA FASHION S.R.L isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun. Schimbarile de pret nu afecteaza comenzile receptionate deja! Toate preturile afisate pe mastershoes.ro includ TVA.

     Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificare a site-ului fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

      Nu garantam ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet sau lipsit de erori.

 

Cum plătesc ?

  • Ramburs – veti plati numerar la preluarea coletului de la curier;

  • Numerar - in magazinele Master Shoes din Cluj Napoca

  • Card bancar - Euplatesc.ro

 

Retur

     Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Aşadar, aveti dreptul de va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira după 14 zile incepand de la ziua la care dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a produselor.

     Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, prin completarea formularului de retur regasit la inceputul paginii. 

     Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

     Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dvs. cu exceptia costurilor suplimentare. Schimbul de mărime este GRATUIT (transportul se achita de client doar in cazul returului).

     Vom efectua aceasta rambursare in contul Dvs. bancar pe care il comunicati. Mentionam ca :„putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.”

     „Expediati produsele la adresa Cezar Baltag nr. 10, Cluj-Napoca, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.”

     Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.”, exceptie facand schimbul de marime. 

     Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.”. Diminuarea valorii produsului se suporta de Dvs. Suma reprezentand diminuarea valorii produsului se va scadea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitarii dreptului de retragere.