Terms & Conditions
Meniu
Coșul Dumnavoastră

Termeni și condiții

Termeni si condiții de utilizare

     Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

Societatea noastra  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si orice modificari a site-ului fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

     Nu garantam ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

     Produsele noastre se vand atat in magazinul online cat si prin magazinele noastre partener. Din aceasta cauza, nu garantam ca nu pot sa apara greseli in actualizarea stocurilor de pe mastershoes.ro. Depunem eforturi ca numarul de erori sa fie cat mai mic.

     S.C. TIVA FASHION S.R.L isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun. Schimbarile de pret nu afecteaza comenzile receptionate deja ! Toate preturile afisate pe www.mastershoes.ro includ TVA.

 

Garanție

     Pentru produsul achizitionat din magazinul nostru online, oferim o garantie de 30 de zile.

     Garantia de conformitate nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederile Legii  Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 - republicata, HG 982/2007, fara a fi limitativ prevazute.

     Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul unuia dintre prestatorii autorizati si agreati de firma noastra. Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.

     In cazul efectuarii unei reclamatii in perioada de garantie, cumparatorul are obligatia de a prezenta certificatul de garantie si factura fiscala, in original, eliberate la data cumpararii produsului.

      TIVA FASHION S.R.L. comercializeaza bunuri de folosinta curenta si bunuri de folosinta indelungata. Daca produsul achizitionat de cumparator nu este insotit de certificat de garantie, atunci acesta nu face parte din categoria bunurilor de folosinta indelungata asa cum aceasta definitie este prevazuta de O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, actualizata prin care: "produs de folosinta indelungata" - produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere".

     TIVA FASHION S.R.L. respecta dispozitiile Legii 449/2003, prin care compania noastra raspunde pentru lipsa de conformitate aparuta intr-un termen de 2 ani calculat de la data livrarii produsului.

       In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei TIVA FASHION S.R.L. la adresa contact@mastershoes.ro, iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respectiv si produsul in cutia originala, cu eventualele accesorii.

Modalitati de asigurare a garantie:

  • Repararea produsului;

  • Inlocuirea produsului;